24 aug Life of a stylist!

Daar is hij dan,
mijn 1e blog over mijn leven als een stylist!

live as a stylist beeld 1

Mijn eerste schoolopdracht op de B Academy; het witte overhemd!!

Life of a stylist beeld 3

Mijn eerste fotoshoot als zelfstandig styliste!

Altijd lastig zo’n aftrap van je eerste blog. Maar vanaf nu ga ik jullie via mijn blog ‘lastig vallen’ over (mode)zaken waar ik druk mee ben als styliste, denk aan TRENDS, TIPS en TRUCS.

Maar eerst vanaf het begin, hoe is het zo gekomen dat ik eigenlijk een stylist ben geworden. Eigenlijk zat dat er al van jongs af aan in. Zo rond een jaar of 4 had ik al veel discussie met mijn moeder over de kleding wat ik aan moest, ik bepaalde dat liever allemaal zelf. Vanaf toen wist ik het, IK WIL DE MODE IN, hoe en wat dat moest nog blijken.

Na het reguliere onderwijs ben ik naar de modevakschool gegaan, heb daar top jaren gehad maar….. het was toch niet helemaal wat ik wilde. Het maken van kleding was soms best een issue, het stylen van kleding daarentegen ging mij veel makkelijker af. Ik vond winkelen erg leuk, wie niet zou je denken, maar ik kwam er achter dat niet iedereen winkelen leuk vindt. Als ik nou eens voor die mensen ga shoppen, dan is het probleem opgelost en doe ik dingen die ik leuk vind.
Daar moest ik natuurlijk wel even eerst een opleiding voor volgen, dat ben ik gaan doen aan de B academy in Amsterdam. Eerst fashion styling en vlak daarna imago styling. Dat was precies het stukje wat ik miste om als styliste aan de slag te kunnen.

Na de opleiding heb ik mijn bedrijf S/B Styling gestart en deze draait nu al 2 jaar met succes!

Life of a stylist beeld 2

Liefs Steffie

 

Tags:
,
2 Comments
 • Heleen Schrijvershof
  Posted at 18:06h, 25 augustus Beantwoorden

  Leuk om te lezen Steffie! Fijn dat het zo lekker gaat 🙂

 • Erica van den Brink van Eck
  Posted at 18:46h, 25 augustus Beantwoorden

  Leuk Steffie!
  Ga je volgen…
  Succes! ?

Post A Comment