organize je kledingkast

23 sep Organize je kledingkast voor het nieuwe herfstseizoen

Organize je kledingkast, hallo herfst!

organize je kledingkast

Je zult het probleem waarschijnlijk wel herkennen, een overvolle kledingkast en toch niets hebben om aan te trekken….

Wat kun je doen om dit probleem te verhelpen? S/B styling heeft voor jou dé kledingkast tip!

En je kunt er gelijk mee aan de slag nu de herfst er toch echt aan zit te komen. De hoogste tijd om je zomerkleding op te ruimen en plaats te maken voor je herfst- en winterkleding.

Start organize je kledingkast

organize je kledingkast

Je kiest als eerste uit welke zomerkleding opgeborgen kan worden. Daarna bepaal je welke herfst-/winterkleding geschikt is voor komend seizoen en die hang je op de hanger met de opening naar je toe in het kledingrek. Dit is waarschijnlijk een vreemde gewaarwording, omdat je het normaal gesproken nooit zo zou ophangen.

Als je de kleding op de hangers hebt gedaan en de hangers hebt omgedraaid is het eigenlijk gewoon een kwestie van je kleding gaan dragen.

Maar…. zodra je een kledingstuk hebt gedragen hang je het terug op de hanger maar nu hang je de hanger in de kast zoals je het gewend bent om te doen!

Resultaat organize je kledingkast

organize je kledingkast

Het handige van deze tip is dat je na een tijdje ziet wat je vaak draagt en wat je niet draagt! Ideaal om te zien welke kleding favoriet is en welke kleding overbodig. Op deze manier ga je goed opgeruimd het najaar in.

Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd bij mij terecht voor een 1-op-1 garderobecheck. Samen snuffelen we dan jouw kledingkast door en krijg je leuke tips en adviezen om zowel nieuwe inzichten als een georganiseerde kledingkast te krijgen!

Wil je meer informatie over de garderobecheck? Mail dan naar info@sbstyling.nl.

Life of a stylist beeld 2

Liefs Steffie

No Comments

Post A Comment